2011-11-01 09:58:23• hírek • Szatmár.ro

Csalók kérnek RMDSZ tagsági díjat

Az RMDSZ Szatmár Megyei Szervezetének tudomására jutott, hogy olyan személyek járják Szatmárnémeti utcáit, akik a szervezet nevében tagdíjat kérnek a lakosságtól, holott erre nincsenek felhatalmazva.

Ezúton szeretnék a lakosság figyelmét felhívni arra, hogy a szervezet által kiküldött személyek fel kell tudják mutatni az alábbi ismertető „jelek" mindegyikét ahhoz, hogy igazolhassák illetékességüket a tagdíjgyűjtésnél. Az első és legfontosabb a kitűző, amelynek elülső oldalán fénykép, RMDSZ logó és sorszám található.

Ez a kitűző azonban csak akkor érvényes, ha a hátoldalán található, évekre leosztott rubrikák közül az idei éviben is megtalálható az érvényesítő aláírás és pecsét. Ellenkező esetben érvényét veszti a kitűző.

Emellett kell legyen náluk RMDSZ tagsági könyv, valamint tagdíjgyűjtő ív. Amennyiben az utóbbi időben önt is felkeresték az azonosító jegyekkel nem rendelkező személyek, akkor kérjük, hogy hívják az RMDSZ-t az alábbi telefonszámok bármelyikén: 0261 713566 vagy 0261 716774.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: